Naturens energier er grunnlaget for Nikkens produkter

God søvn og mer energi

Med Nikkens Naturest sovesystem får du naturens energier, magnetisme, infrarød energi og negative ioner, hele natten. Resultatet er dypere søvn og mindre ubehag. Vi har også mange enkle produkter som gir de samme energiene hele dagen. Her er noen eksempler…

Sovesystem

Rent vann og ren luft

Med Nikken får du helt ren luft og rent drikkevann, meget enkelt og rimelig. Nikkens PiMag vannrensesystemer fjerner ikke bare forurensningene fra vannet, men gjør vannet naturlig mineralrikt og energirikt, akkurat som i en fjellbekk...

Ren næring

Nikkens kosttilskudd er laget av frukt, grønnsaker og urter. De gir den naturlige næringen det er vanskelig å få gjennom et normalt kosthold. Se også våre unike produkter for hetetokter og benmasseproblemer.

Nikken PowerChip

Nikken Kenko Insoles

Triphase smykker

Magnetsåler med Nikkens patenterte EQL magnetteknologi gir hele kroppen energi og er perfekt for alle som står og går mye...

Esmå, kraftige magnetplater som gir energi og lindrer ubehag over alt på kroppen.

Flotte armbånd og halskjeder med magnetisme, langbølget infrarød energi og negative ioner gir energi og lindrer ubehag.

Kenkotherm støttebandasjer

Deilig infrarød energi hjelper på ubehag i ankel, kne, albue og håndledd. Hvorfor ikke prøve våre sokker i samme materiale?

Nikken PiMag Waterfall vannsystem

Nikken Kenko Air luftrenser

Nikken PiMag Sportsflaske

Luftrenseren meed ULPA-filter som fjerner 99,9995% av partikler (over 0,12 micorn) i luften, inkludert pollen og allergener. Måler luftkvaliteten og regulerer seg selv.

Gjør vannet rent, mineralrikt, energi-rikt og alkalisk. Fjerner dårlig farge og smak. Tar lite plass på kjøkkenet, meget enkel i bruk, ingen tilkoplinger.

Nå kan du drikke helt rent vann over alt. Fjerner forurensninger og gjør vannet mineralrikt, energirikt og alkalisk (pH 8-10)!

Nikken PiMag dusjhode

Gir deg helt rent vann, uten klor og forurensninger, i dusjen. Bra for både huden og håret, og du slipper å puste inn forurenset damp i dusjen.

Nikken Complete Balance

Nikken Osteodenx

Nikken Ciaga

Produktet som virkelig hjelper for deg som har problemer med benskjørhet. Osteodenx får benmassen til å øke på en helt naturlig måte…

100% komplett og naturlig måltid som hjelper deg å gå ned i vekt om du ønsker det, eller å holde idealvekten.

Ren, økologisk supermat med naurens kraftigste bær, proppfull av antioksidanter.

Nikken True Elements

Orgainsk hudpleie med ingredienser fra havet! For både kvinner og menn.

Naturens renhet og energier...

Hvordan føler du deg etter en dag i naturen? Frisk luft og energi fra jorden og solen gjør at vi føler oss bedre i både kropp og sinn. Nikkens produkter gir oss alle naturens energier og renhet på en enkel og naturlig måte.

Mer info?

Nikken produktbrosjyre
Nikken Naturest sovesystembrosjyre
Mer om sovesystemet


Dette er bare et lite utvalg av produktene, se hovedbrosjyren for info om alle produktene. Lær mer om  sovesystemet og Nikkens energiprodukter.